Förbättra verksamheten med smarta företagstjänster

Som företagare är det din uppgift att se till att din verksamhet blommar och att den fungerar som den ska. Det gör du enklast genom att skapa dig bra kunskap om din bransch och investera i praktiska och smarta företagstjänster.

Vilka företagstjänster som passar just dig och ditt företag beror naturligtvis på vad det är ditt företag erbjuder. Hos Intrum kan du få hjälp med många olika tjänster som på olika sätt kan förbättra företagets ekonomi och göra ditt varumärke starkare. Här hittar du bland annat faktureringstjänster, men också delgivningstjänster och hjälp med inkassokrav. Allt detta är viktigt för att du ska få den betalning som du har rätt till från dina kunder.

Anlita extern hjälp med fakturering

Ibland kan det löna sig att sköta faktureringen själv och ibland är det bättre att ta hjälp av ett externt företag. Fördelen med det förstnämnda är att du sparar pengar, men fördelen med det sistnämnda är att du får riktiga proffs som har spetskompetens. Det minskar bland annat risken för felställda fakturor eller andra fel som är lätta att göra. Du kan även känna dig säker på att du får professionell hjälp om det skulle vara så att du har problem med kunder som vägrar betala.