Res på din drömsemester

Att resa och att åka på semester är en del av den svenska livsstilen. För många handlar semester om rekreation, för andra är det en stor hobby.

Resa

Det är härligt att sitta och bläddra i resemagasinet Vagabond och upptäcka intressanta och annorlunda resmål att besöka världen över. Har du väl börjat resa är det svårt att sluta. Det blir en livsstil att besöka intressanta ställen i både Sverige och utomlands. Många svenskar reser utomlands flera gånger per år, både till städer och exotiska stränder.

Turismen, Corona och klimatet

Idag finns det tyvärr många klimataktivister som kan allt om FN:s agendor och jobbar därefter. Dessvärre kan detta tyvärr påverka vårt framtida resande. Vi kan således tvingas till att resa mindre och svemestra mer, upptäcka intressanta platser i vår närhet och i Sverige, vilket inte är fel om vi har valt det själva. Att bli tvingad till något är fel. Inom snar framtid kommer det troligen ett Coronapass som endast tillåter vaccinerade människor att resa. Så, den som inte vill vaccinera sig får troligen stanna hemma för resten av livet. Vissa kallar det tvångsvaccinering, men det intressanta är att detta pass kommer att ha en grön vinkling och kopplingar till FN:s agendor och klimataktivism, klimatet och aktivismen går hand i hand med Coronapassen.