Snyggt på resan

Du ska ut och resa och vill naturligtvis se snygg ut. Det finns knep du kan ta till för att känna dig fräsch och välklädd.

På flygplanet

Det är härligt att ha en rolig resa framför sig. Om du gillar skönhet och mode vill du naturligtvis känna dig snygg på båda flyget och när du är framme på resmålet. Men ibland känns det som att verkligheten och bilderna i modetidningar som Elle inte alltid stämmer. I modemagasinens värld är folk alltid snygga när de resor, medan många av oss både får pandaögon och matfläckar. Först och främst är det klokt att skippa för mycket smink på flyget. Då slipper du få mascara under ögonen för att du tog en tupplur. När du kommer fram till flygplatsen kan du bara gå in på en toalett och sminka dig istället. För det andra ska du satsa på svarta eller mörka kläder med mönster. Det är lätt hänt att spilla kaffe eller mat när man sitter i flygstolen. Bär du svart så kommer det inte synas lika mycket.

Skrynkliga kläder

För att undvika skrynkliga kläder kan du med fördel resa i lite mjukare kläder. När du kommer fram till resmålet kan du byta kläder inne på toaletten, när du samtidigt sminkar dig.